blank

  

 blank

YHDISTYKSEN JÄSENYYS
 
CCY:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäseneksi yhdistykseen haluava ilmoittautuu jäsensihteerille ja suorittaa jäsenmaksun alempana mainitulle yhdistyksen pankkitilille.

 

HUOM!

Jos haluat vuoden 2017 jäsenmaksun sähköisenä ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille jasensihteeri.ccy(a)gmail.com

   
 
Jäsenmaksun kirjauduttua yhdistyksen tilille jäsensihteeri esittää uuden jäsenen hyväksyttäväksi yhdistyksen hallituksen seuraavassa kokouksessa. Katso myös yhdistyksen säännöt. Jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsen lisätään yhdistyksen jäsenrekisteriin ja hänelle postitetaan ko. vuonna jo ilmestyneet Sinikieli-lehdet.

Jos olet maksanut jäsenmaksun ja lähettänyt jäsenanomuksen mutta et ole saanut kohtuullisessa ajassa Sinikieli-lehtiä, ota yhteys jäsensihteeriin!

 

Kasvattaja voi liittää pennun ostajan Chow Chow yhdistys ry.n  jäseneksi kulumassa olevan vuoden loppuun, suorittamalla puolet ko vuoden varsinaisesta jäsenmaksusta ja lähettämällä jäsenanomuksen yhdistykselle
Jäsenyys muuttuu normaaliksi seuraavan vuoden alusta lukien. Hallitus päättää jäsenyydestä anomisen ja maksun suorituksen jälkeisessä kokouksessaan.

   

CCY:N JÄSENMAKSUT V. 2017

Pankkiyhteys
Tilinumero FI8153400020108542
BIC OKOYFIHH

varsinainen jäsen  
30,00 eur / vuosi
perhejäsen  11,00 eur / vuosi
kasvattajan maksama uusi jäsen  15,00 eur / vuosi

Päätös jäsenmaksuista on voimassa aina yhden vuoden kerrallaan.

ei liittymismaksua

kannattavajäsen   *) eur / vuosi
jäsenyys ei sisällä Chow Chow yhdistys ry:n sääntöjen mukaisia jäsenoikeuksia ei liittymismaksua

*) Jäseneksi liittyvän vapaasti määriteltävissä.

  

Alaosastot

Alaosaston jäseneksi voivat liittyä CCY:n jäsenet. Katso myös yhdistyksen säännöt. Alaosastot päättävät jäsenmaksunsa vuosikokouksessaan. Alaosastojen jäsenmaksut ja pankkiyhteydet löydät alaosastojen sivuilta.

 

Pirkanmaan Chow chow't   Länsirannikon Chowit          

Etelän Chow Club   Perämeren Chowit

 

 

 

 

 

 

 

© 2008  ChowChow ry - Trival Oy