Chow chow yhdistys

Vuoden chow chow-palkinnot

Koronapandemian vuoksi vuoden chow chow- palkintoja ei jaeta vuonna 2020. Vuoden 2019 palkinnot jaetaan Chow chow yhdistyksen syyskokouksessa.

Chow chow yhdistys ry:n hallitus on kokouksessaan 25.4.2020 päättänyt, että vuonna 2020 ei järjestetä Vuoden chow chow kilpailuja. Syynä viralliset Korona-määräykset sekä poikkeukselliset näyttelyiden järjestämismahdollisuudet ja näin ollen suomalaisten chowien epätasa-arvoiset mahdollisuudet osallistua kaikkiin hyväksyttyihin näyttelyihin.

Chow chow yhdistys ry:n hallitus ei halua edesauttaa kilpailuilla chowien omistajien mahdollista altistumista Korona-virukselle. Tieto peruuntumisesta oli tarkoitus julkaista yhtä aikaa erikoisnäyttelyn peruuntumisen ilmoittamisen kanssa, mutta inhimillisen virheen vuoksi tieto Vuoden chow chow-kisan peruuntumisesta jäi pois.

Olemme pahoillamme tapahtuneesta.