Chow chow yhdistys

Koirien käyttäytymiskysely

Helsingin yliopisto kerää aineistoa koirien ja kissojen käyttäytymistutkimukseen. CCY välittää seuraavan viestin ja kehottaa kaikkia aiheesta kiinnostuneita chowin omistajia vastaamaan kyselyyn:

Uusi käyttäytymistutkimuksemme on etenemässä aineistonkeruusta analysointivaiheeseen. Keräämme aineistoa vielä 7.9. asti, jonka jälkeen aloitamme kertyneen aineiston analysoinnin. Käyttäytymiskyselyyn voi vastata vielä tämän jälkeenkin, mutta nykyisen Suomen Akatemian rahoittaman projektin puitteissa emme enää käsittele 7.9 jälkeen tulleita vastauksia.

Vastattuasi käyttäytymis- ja persoonallisuuskyselyymme, saat koirastasi visuaalisen profiilin, joka kuvaa koirasi käyttäytymistä suhteessa muihin samanrotuisiin ja kaikkiin tietokannan koiriin. Lisäksi saat Faunattaren verkkokauppaan alennuskoodin, joka oikeuttaa 20 % alennukseen koko ostoskorista (minimitilaus 15 euroa) mikäli täytät kaikki kyselyn eri osiot. Vastaathan kaikkiin osioihin, sillä voimme tutkimuksessamme hyödyntää vain tällaiset vastaukset .

Pääset täyttämään käyttäytymis- ja persoonallisuuskyselymme rekisteröitymällä Petsofiin https://petsofi.fi. Lisäämällä sinne koirasi ja klikkaamalla luomaasi koiraa pääset Analyysit-osiossa kohtaan ’Käyttäytyminen ja persoonallisuus’, josta kysely löytyy.

Mikäli sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä tai kyselyyn vastaamisessa, otathan yhteyttä Petsofin tekniseen tukeen: https://petsofi.fi/tuki. Tutkimukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse: lohi-kaytostutkimus@helsinki.fi

Ystävällisin terveisin,
Koirien ja kissojen geenitutkimusryhmä
Helsingin yliopisto