Chow chow yhdistys

Vuoden 2021 kalenteri

CHOW CHOW KALENTERI 2021

Vuoden 2021 chow chow kalenterin kokoaminen on aloitettu! Kalenteri kootaan jäsenten lähettämistä kuvista ja toivomme runsasta kuvasatoa nuorista, vanhoista, lyhyt- ja pitkäkarvaisista, lähikuvia tai tilannekuvia, kuvia kaikkina vuodenaikoina kaiken värisistä choweista.

Näin voit osallistua kalenterin tekoon:
1. Ota hyvä värillinen kuva/kuvia ja tarkista, että kuva on resoluutioltaan minimissään 1Mt
2. Lähetä kuva Heinille osoitteeseen huovinenheini(at)gmail(.)com, kirjoita aiheeksi ChowChow2021
3. Kerro viestissä koiran virallinen nimi, kutsumanimi, omistajan ja kuvaajan nimi. Jos kuvaa saa käyttää vuoden 2021 Sinikielissä, muista mainita luvasta!
4. Lähetä kuvasi viimeistään sunnuntaina 15.11.2020. Pyrimme valitsemaan kuvia, joita ei ole aiemmin julkaistu ja toivommekin kalenteriin mahdollisimman paljon uusia kuvia. Mikäli kuvia ei valita kalenteriin, toivomme että saamme luvan käyttää niitä ensi vuoden Sinikielen numeroiden kuvituskuvina. Tämän vuoksi on tärkeää liittää kuvan mukaan yllä pyydetyt tiedot. Kalenteri on valmis joulukuun alussa ja tilausohjeet ilmoitetaan Chow chow yhdistyksen nettisivuilla.

Sinikielelle avataan oma facebook-profiili, jota käytetään lehden asioista tiedottamiseen.