Chow chow yhdistys

Chow Chow Kalenteri 2022

Jo perinteeksi muodostuneen chow chow kalenterin kuvien kerääminen on täällä! Kalenteri kootaan tuttuun tapaan jäsenten lähettämistä kuvista ja toivomme runsasta kuvasatoa lyhyt- ja pitkäkarvaisista choweista kaikkina vuodenaikoina ja eri juhlapyhinä. Alla ohjeet miten voit osallistua kalenterin tekoon:

  1. Ota hyvä värillinen kuva/kuvia ja tarkista, että kuva on tarkka ja resoluutioltaan minimissään 1Mt
  2. Lähetä kuva Heinille osoitteeseen huovinenheini@gmail.com ja kopio lehtitiimille osoitteeseen lehti.ccy@gmail.com
  3. Kirjoita aiheeksi Chow Chow Kalenteri 2022
  4. Kerro viestissä koiran virallinen nimi, kutsumanimi, omistajan ja kuvaajan nimi
  5. Jos kuvaa ei saa käyttää vuoden 2022 Sinikielissä ja Chow Chow Yhdistyksen somekanavissa (Facebook ja nettisivu), kirjoita viestiin “Kuvaa saa käyttää vain kalenteriin.”
  6. Lähetä kuvasi viimeistään sunnuntaina 14.11.2021.

Kalenteriin valitaan ensisijaisesti uusia kuvia, joita ei ole aiemmin julkaistu sekä yksi kuva per lähettäjä. Mikäli kuvia ei valita kalenteriin, toivomme että saamme luvan käyttää niitä ensi vuoden Sinikielen numeroiden kuvituskuvina. Tämän vuoksi on tärkeää liittää kuvan mukaan yllä pyydetyt tiedot.

Kalenteri on valmis joulukuun alussa ja tilausohjeet ilmoitetaan Chow chow yhdistyksen nettisivuilla www.chowchow.fi ja yhdistyksen Facebook-sivulla https://www.facebook.com/ChowChowYhdistys. Seuraathan siis päivityksiä ja tilaa kalenteri pukinkonttiin! 😊