Chow chow yhdistys

Chow Chow Kalenteri 2023

Nyt niitä saa! Ensi vuoden Chow Chow kalentereita on myynnissä 100 kappaleen rajoitettu erä. Kalenteriin on valittu jokaiselta lähettäjältä yksi kuva ja kalenterista löytyy 40 erilaista kuvaa yli 20 kasvattajalta.

Kalenterin hinta on 16 € ja hintaan lisätään postimaksu. Postimaksu määräytyy tilattavien kalentereiden määrän mukaan. Esimerkiksi yksi (1) kalenteri maksaa yhteensä 20,20 €, kaksi (2) kalenteria yhteensä 37,90 €, kolme (3) kalenteria yhtensä 53,90€ ja niin edelleen.

Kalentereita voi myös noutaa Helsingin Messukeskuksesta Koiramessuilta yhdistyksen rotukopilta ja sovittaessa Tiia Asikaiselta Hyvinkäältä sekä Heini Huoviselta Lappeenrannasta ja Kouvolasta. Suosittelemme kimppatilauksia esimerkiksi ystäväporukan kesken samoille suunnille postimaksujen pienentämiseksi tai sopimaan yhden henkilön, joka hakee kalentereita muualle päin.

Lähetä tilauksesi Tiia Asikaiselle osoitteeseen lehti.ccy(a)gmail.com, kerro nimesi ja osoitteesi, kuinka monta kalenteria tilaat ja haluatko kalenterin postitse vai noudolla. Paluuviestinä saat maksuohjeet.
Huom! Älä maksa ennen kuin olet saanut kuittauksen ja maksuohjeet.