Tapahtuman tiedot


Hei pohjoisen Chowit 🐾

Koiraterapeutti, kouluttaja Satu Vertainen koirakoulu Koiraamosta pitää Perämeren chowien pyynnöstä neljän tunnin koulutuskerran chowi-ihmisille sunnuntaina 23.4.2023 klo 13-17. Paikkana on Muskettikoiran tila Maikkulassa, Oulussa.

Koulutukseen mahtuu enintään 15 ihmistä ja joitakin koiria. Tarkoitus on kouluttaa ensisijaisesti meitä ihmisiä ja mallikappaleiksi tarvitaan neljä nälkäistä demokoiraa, jotka ovat ihanan ahneita ja suostuvat syömään superherkkunameja vieraalta tädiltä uudessa paikassa.

Satu kertoo operantista palkkioperusteisesta kouluttamisesta ja sen vaikutuksista koiraan. Samalla päästään puhumaan niistä arjen ongelmatilanteista, joita eteen tulee.

Jos olet kiinnostunut, niin nyt olisi se hetki, kun pitäisi ilmoittautua. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.2.2023.
Sitovat ilmoittautumiset Facebookin kautta Jaana Laitinen-Puutiolle tai sähköpostilla tapahtumatoimikunta.ccy(a)gmail.com

Olemme saaneet koulutuksen järjestämiseksi avustusta, mutta meille jää vielä vähän maksettavaa. Loput kulut jaetaan osallistujien kesken, kunhan selviää, montako meitä on. Isoista summista ei ole kysymys. Kahvit järjestetään nyyttäriperiaatteella. Ilmoittautuneita on jo, joten koulutus toteutuu.

Osallistujilta kysytään ennakkoon, mistä olisi erityisen kiinnostavaa puhua. Liittyyisikö se koiran käsittelyyn hoitotilanteissa (ne kynnet), hampaiden näyttämiseen ilman rimpuilua, hihnakäytökseen, ohitustilanteisiin vai johonkin muuhun kuumaan kysymykseen koirakon arjessa. Ihmeparannusta ei tällä yhdellä kerralla tapahdu, mutta oma ajattelutapa saattaa hyvinkin muuttua ja pääsee jyvälle siitä, mitä kannattaisi tehdä.