Tapahtuman tiedot


Chow chow yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous lähestyy! Aika: Lauantai 19.11.2022 klo. 14.00 Paikka: Kokous järjestetään ensisijaisesti Teams-etäkokouksena. Halutessaan voi tulla myös paikan päälle (Munakkalammentie 9, 93600 Kuusamo).   

Kokoukseen ilmoittautuminen 10.11.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sihteeri.ccy@gmail.com. Ilmoitathan, oletko osallistumassa kokoukseen etänä vai paikan päällä. Teams-linja avautuu 13:30 ja pyydämme kokoukseen osallistujia liittymään kokoukseen hyvissä ajoin.

Kokouskutsu ja asialista 

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen sääntömääräisyyden ja laillisuuden toteaminen
 3. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valitseminen
 4. Kahden (2) pöytäkirjantarkastajan ja kahden (2) ääntenlaskijan valitseminen
 5. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
 6. Hallituksen esittämän seuraavan kalenterivuoden työ- ja toimintasuunnitelman käsitteleminen ja hyväksyminen, sekä jäsenmaksujen suuruudesta, samoin kuin hallituksen jäsenten ja toimitsijoiden palkkioiden suuruudesta päättäminen
 7. Hallituksen varapuheenjohtajan valitseminen
 8. Kolmen (3) hallituksen varsinaisen jäsenen valitseminen erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat Heidi Kaitainen ja Julia Virkkala. Eevi Savolainen on ilmoittanut päättävänsä hallitustyöskentelyn vuoteen 2022, joten hänen paikkansa hallituksessa aukeaa vuodeksi 2023.
 9. Kahden (2) toiminnantarkastajan ja kahden (2) varatoiminnantarkastajan valitseminen
 10. Muiden kokouskutsussa mainittujen asioiden käsitteleminen
 11. Kokouksen päättäminen